Takhle to se mnou probíhá

Šárka Daňková
Šárka Daňková pomáhá s ergonomickým vybavením

Mnoho z vás možná netuší, že nejsem jen tak obyčejný prodejce. Nemám e-shop s desítkami produktů, abyste si klikli na košík, šup a máte ho doma. Ani to tak nechci.

Jmenuji se Šárka Daňková, jsem architektka a Specialista ergonomie a právě v ergonomii je pro mě zásadní přesnost. Prozradím vám, co nás společně čeká, když se rozhodnete pro zdravé pracoviště.

ÚVODNÍ CALL

Úvodní povídání nám potrvá 15-20 minut. Povíme si, co nás čeká a seznámím vás se všemi kroky. Když budete mít otázky, ráda je zodpovím.

DIAGNOSTIKA

Navazuji diagnostikou, která je velmi obsáhlá a stojí na ní celý můj ergonomický koncept. Bez diagnostiky bych pro vás nedokázala vybrat to správné řešení.

Diagnostika probíhá online. Zašlu vám dotazník, který jsem sama vytvořila na základě mých ergonomických zkušeností a znalostí. Ptám se v něm na vaše:

  •  fyzické míry
  •  rozměry stávajícího pracoviště
  •  zdraví a motivaci – je pro vás pracoviště jen prevencí, anebo už řešíte nějaký konkrétní problém?
  •  pomůcky, které používáte – pokud vůbec nějaké

A nakonec potřebuji fotky. Jak pracujete, jak vypadá vaše pracoviště, jak sedíte na své židli.

ANALÝZA

Ze vstupních dat, která mi poskytnete, vytvořím analýzu. Obvykle trvá několik hodin, než ji zpracuji. Je to nejnáročnější část celého poradenství.

Vyznačím kritická místa. Sepíšu výstupní zprávu. Vytvořím seznam všech doporučení. Navrhnu pro vás vhodné pracoviště na míru.

Online vám připravím úplně všechno kromě židle. Zpravidla vybírám 2-3 modely, které vám sednou a vy si je osobně vyzkoušíte. Bez osobního posezení na židli její koupi nedoporučuji.

Pokud vás výstup z poradenství zaujal, můžeme pokračovat dál.
Dám vám cenovou nabídku, podepíšeme objednávku a nové pracoviště vám přivezeme až domů, kde vám ho i smontujeme. Nakonec společně pracoviště nastavíme z pohodlí domova online.

Ráda zanalyzuju i vaše pracoviště – kontaktujte mě na: sarka.dankova@ergoworkingspace.cz

#zvednemevaszezidli #ergoworkingspace

Logo dotačního programu
Logo dotačního programu
Logo dotačního programu